متا تگ (Meta tag)

از قسمت تنظیمات به بخش Meta بروید.

متا تگ ها از عناصر یک وب سایت هستند و با توجه به نقش و اهمیتی که دارند ممکن است وجودشان ضروری یا انتخابی باشد.
این تگ ها کدهای HTML هستند که در قسمت هدر سایت قرار می گیرند و توسط موتورهای جستجو خوانده می شوند.
هدف اصلی از نوشتن متا تگ ها، توصیف بهتر محتواست و چون بعضی از این تگ ها برای موتورهای جستجو اهمیت زیادی دارند، در نتیجه در رتبه بندی سایت هم تاثیر زیادی می گذارند.

Robots: با استفاده از این تگ، می توانید گوگل و موتورهای جستجو را کنترل کنید تا صفحاتی از وب سایت تان که شما میخواهید را پیمایش یا صفحات را ایندکس کنند. ایندکس شدن یا نشدن صفحه توسط ربات های گوگل و دنبال کردن لینک ها را توسط آنها مشخص میکند. متاتگ Robots به موتورهای جستجو اعلام می کنه که اجازه ندارن این صفحه را ایندکس کنند و کدهای دستوری متفاوتی دارد.

Author: با استفاده از این تگ می توانید نام و تصویر نویسنده مطلب را در کنار آن در نتایج جستجو نمایش دهید.  در صورتی که قصد دارید نام نویسنده سند را به موتور جستجو اطلاع دهید، از این مقدار استفاده کنید.

Copyright: این متاتگ معمولا برای سایت هایی با محتویات خاص مانند سایت های علمی-فرهنگی ارائه دهنده مقالات در سطح جهانی، مورد استفاده قرار میگیرد. در این نوع متاتگ تاریخ و نوع کپی رایت سایت به نمایش ‘گذاشته می شود.

RevisitAfter : این متاتگ به عنوان یک دستور برای روبات است تا در زمان دیگری که به صورت یک دوره خاص تعیین می‌شود به صفحه مورد نظر بازگشته و به بررسی مجدد آن بپردازد. چنانچه قصد دارید در زمان های منظمی موتور جستجو تغییرات و آپدیت های سند موردنظر شما را مجددا بازدید کند، می توانید از ایت تگ استفاده کنید.

Rating: اگر می خواهید، مخاطبان خاص را از نظر سنی برای موتور جستجو رتبه بندی کنید، از این تگ استفاده کنید. لذا شما می توانید گروه های سنی مختلف را با مقدار Rating  براساس محتوای سند خود برای موتور جستجو نیز تفکیک کنید.

Email: این تگ مشخص میکرد که هیچ ایمیلی تحت فرمان دامنه شما فعال نیست و در صورتی که ایمیل ارسال شود، آن ایمیل اسپم در نظر گرفته خواهد شد.

OG : متا تگ OG برای شبکه‌های اجتماعی ساخته شد.هدف این بود تا پست‌های شبکه‌های اجتماعی بیشتر کلیک بگیرند. این متا تگ برای رسیدن به این هدف بر روی ظاهر محتوای به اشتراک گذاشته شده اثر می‌گذارد و در واقع آن را با یک نمودار نمایش می‌دهد. در این نمودار بخش‌های مختلف محتوا به نمایش درمی‌آید؛ به این ترتیب نه‌تنها ظاهر جذاب‌تری پیدا می‌کند بلکه کاربران در یک نگاه به محتوای آن پی خواهند برد.

ogsite_name: به عنوان محتوا اشاره دارد. بهتر است هنگامی از این اپن گراف استفاده کنید که عنوان محتوا کوتاه (تقریباً حداکثر 40 کاراکتر برای موبایل و 60 کاراکتر برای کامپیوتر) است.  

Oglocale: در این کد به زبان محتوا اشاره می‌شود و بیشتر برای محتوایی که به زبان‌های غیر از زبان انگلیسی نوشته شده باشد کاربرد دارد.

Geo: استفاده از این تگ زمانی به کار شما می‌آید که مثلا یک سایت چند شعبه‌ای دارید که همه روی یک دامنه هستند.

Georegion: اضافه کردن متا تگ GEO (تگ جغرافیایی) به سایت برای مشخص کردن محدوده کسب و کار شما مفید می باشد. متا تگ geo هنگامی به کار شما می‌آید که یک کاربر جستجویی انجام دهد و نسبت به موقعیت مکانی آن، سایت هایی که در محدوده‌ی شخص باشند امتیاز بیشتری برای نمایش دادن دریافت می‌کنند.

بدین ترتیب شانس شما برای دیده شدن در محدوده کسب و کارتان بیشتر می‌گردد.

Geoplacename: این تگ مشخص کننده موقعیت محل ارائه خدمات شما است. 

Geoposition: این تگ مشخص کننده مختصات دقیق دفتر کار شما در نقشه (گوگل مپ) است.

Ogurl: در این نوع متا تگ OG یا Open Graph از آدرس یا URL صفحه استفاده می‌شود. ک نکته هنگام استفاده از متا تگ og:url را باید رعایت کنید و آن این است که از URL اصلی استفاده شود. مثلاً اگر صفحه a به یک صفحه b ریدایرکت شده است، باید در این قطعه کد URL صفحه b وارد شود. هم‌چنین اگر برای چند صفحه یک کنونیکال مشخص کرده‌اید، URL کنونیکال را وارد کنید.

کنونیکال : این تگ، به رباتهای گوگل می‌فهماند که این صفحه، یک بخشی از اعتبار صفحه مقصد را در اختیار گرفته؛ بر فرض مثال اگر از محتوای یک صفحه دیگر در صفحه خود استفاده کرده اید، بهتر است که به آن صفحه بعنوان منبع محتوا، تگ کنونیکال دهید.

Twittercard: جالب است بدانید که سایت هایی مثل فیسبوک و توییتر برای خود متا تگ های بخصوصی معرفی کرده اند که برنامه نویس یا طراح سایت می تواند این متا تک ها را در سایت خود استفاده کند تا تا در شبکه های اجتماعی با دیگر سایت ها متفاوت شوند.

بدین صورت که وقتی شما لینکی را که از این meta tag ها استفاده کرده است در فیس بوک یا توییتر به اشتراک بگذارید، فیس بوک عنوان صفحه و توضحات یا تصویر منتخب صفحه را از طریق این متا تگ ها می شناسد و میتواند پیش نمایش مناسبی از محتوای آن مقاله یا صفحه به نمایش بگذارد.

یعنی دیگر نیاز نیست در شبکه اجتماعی خود ابتدا عنوان و توضیحات مختصری از مقاله خود بنویسید، عکس شاخص مقاله را بارگذاری نمائید و در انتها لینک مقاله را به آن تصویر یا عنوان مقاله پیوند دهید. همه ی این کار ها را فیس بوک یا توییتر خودش انجام می دهد. فقط کافیست لینک مقاله یا وب سایت خود را کپی کنید و در شبکه اجتماعی مورد نظر پیست نمائید.

Twittersite: در این متاتگ باید عنوان کلی سایت خود را درج نمایید.

Twittercreator: در این متاتگ نام نویسنده پست را درج کنید .

Twitterimage: در این متاتگ نیز باید ادرس تصویر شاخص صفحه یا همان مطلب مربوطه درج شود.

Ogimage: در این نوع متا تگ نیز از یک URL استفاده می‌شود؛ اما URL متعلق به یک تصویر است.

Subject: شامل کلمات کلیدی یا عبارت است که با عنوان ، توضیحات و محتوای صفحه مرتبط می باشند در واقع همان جایگزین مناسب برای متاتگ کلمات کلیدی است.

Publishe: زمان انتشار یا نمایش ناشر وب. این فرصتی را برای برندسازی ارائه می دهد زیرا می توانید نام برنامه، شرکت یا استودیوی طراحی خود را در برچسب اضافه کنید.

Appletouchfullscreen: برای پیش نمایش و دمو مورد استفاده قرار میگیرد.

 

آیا این پاسخ مفید بود؟ 0 کاربر این مقاله را مفید می دانند

مقالات مرتبط

اضافه کردن زبان جدید به سایت

در صورتی که شما نیاز به سایت چند زبانه دارید میتوانید از بخش محتوا قسمت صفحات از دکمه اضافه کردن...

امکانات داشبورد

در صورت ورود به داشبورد با صفحه ی زیر روبرو میشوید. می توانید تمام تنظیمات مربوط به سایت خود را...

ایجاد صفحه در CMS 10 آذران وب

حال برای ایجاد صفحه روی «اضافه کردن صفحه» در شکل زیر کلیک کنید. در اینجا با سه نوع صفحه مواجه...

ایجاد صفحه ی Blog Archive

برای صفحه ای با مشخصات بلاگ صفحه ای مطابق زیر نمایش داده میشود. در قسمت Archive  میتوانید...

ایجاد کاربر جدید در نرم افزار CMS 10 آذران وب

از پنل سمت چپ روی عبارت «کاربران» کلیک کنید. سپس روی دکمه اضافه کردن+ کلیک کنید. یک نام کاربری...